"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Το ΣΔΟΕ ερευνά 500 πολιτικά πρόσωπα για παράνομο πλουτισμό

 
 
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα του ΣΔΟΕ με αντικείμενο ενδεχόμενο παράνομο πλουτισμό περίπου 500 στελεχών του δημοσίου βίου. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα που έχουν διατελέσει υπουργοί ή βουλευτές την τελευταία δεκαετία όπως και δήμαρχοι, νομάρχες, δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι. Μεταξύ αυτών και αρκετοί επώνυμοι, όπως αναφέρουν πηγές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επιλογή των προσώπων που ελέγχονται έγινε είτε ύστερα από καταγγελίες είτε ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στο ΣΔΟΕ, τις οποίες ακολούθησαν διασταυρώσεις στοιχείων μεταξύ των δηλωθέντων ακινήτων και των φορολογικών δηλώσεων. Σε όσες περιπτώσεις προέκυψε από το σύστημα Elenxis αξιόλογη απόκλιση των δηλωθέντων εισοδημάτων με τα περιουσιακά στοιχεία που αποτυπώνονται στο έντυπο Ε9, ο έλεγχος προχώρησε στο επόμενο στάδιο που αφορά στο άνοιγμα των τραπεζικών τους λογαριασμών.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς αναμένονται οι απαντήσεις από την πλευρά της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών στην οποία στέλνονται επιστολές, μεμονωμένα για κάθε περίπτωση, προκειμένου να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί και δοθούν αναλυτικά στοιχεία για ύπαρξη θυρίδων, μετατροπές συναλλάγματος, αγορά χρυσών λιρών ή ράβδων χρυσού, χορήγηση ενυπόθηκων δανείων και για κάθε διατραπεζική συναλλαγή άνω των 10.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου