"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΛΗΓΜΑ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΩΝ Εκτός Βουλής μένουν ηχηρά ονόματα

Ηχηρά ονόματα δεν κατάφεραν να κερδίσουν και πάλι μία θέση στα έδρανα του Κοινοβουλίου, αφού οι ψηφοφόροι τους καταψήφισαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μεγάλο πλήγμα στη Β΄Αθηνών, στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, καθώς με τα έως τώρα αποτελέσματα καταφέρνει να εκλέξει μόλις τέσσερις βουλευτές.

Εκτός Βουλής μένουν ηχηρά ονόματα
Εδικότερα, στη Β΄ Αθηνών εκλέγονται ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβερδος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Δημήτρης Ανδρουλάκης και ο Απόστολος Κακλαμάνης.

Δεν εκλέγονται, όπως όλα δείχνουν οι Γιάννης Ραγκουσης, Πέτρος Ευθυμιου, Μιλενα Αποστολάκη, Γιώργος Κουτρουμάνης, ο Δημήτρης Ρέππας, Γιάννης Βούρος, η Άννα Νταλάρα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Τηλέμαχος Χυτήρης και ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε να εκλέξει στη Β'Αθηνών τρεις περισσότερους βουλευτές από ότι στις εκλογές του 2011.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ακολουθούν Σοφία Βούλτεψη, η οποιία επιστρέφει στη Βουλή, ο Κωστης Χατζηδάκης, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αργύρης Ντινόπουλός, ο Βαγγέλης Μεϊμαρακης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Πάνος Παναγιωτοπουλος, η Άννα Καραμανλη, ο Βύρων Πολυδωρας, η Κατερίνα Παπακώστα και ο Γιάννης Παπαθανασιου.
Στην Α' Αθηνών το ΠαΣοΚ κρατά μία μόνο έδρα και προηγείται ο Κώστας Σκανδαλίδης. Στην ίδια εκλογική περιφέρεια η ΝΔ βγάζει οκτώ βουλευτές. Προηγούνται οι Δ. Αβραμόπουλος και Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, Φωτεινή Πιπιλή, Ανδρέας Ψυχάρης, Νότης Μηταράκης και Βασίλης Κικίλιας.

Από τη
ΔΗΜΑΡ προηγείται ο Γ. Πανούσης και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Έλενα Κουντουρά. Επίσης από το ΚΚΕ προηγείται η Λιάνα Κανέλλη.
Στην Β΄ Αθηνών ο μεγάλος νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ , ο οποίος εκλέγει δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τη Σοφία Σακοράφα και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή. Επίσης, εκλέγονται ο Δημήτρης Παπαδημουλης, ο Γιάννης Δραγασάκης, η Ρένα Δούρου, ο Δημήτρης Στρατούλης, η Όλγα Νάντια Βαλαβανη, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Τρίτο κόμμα στη Β΄ Αθηνών έρχονται οι
Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπου, εκτός του Πάνου Καμμένου, εκλέγονται ο Γιάννης Δημαράς, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, ο προερχόμενος από τη ΝΔ, Γιάννης Μανωλης και ο ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννιδης.

Η
Χρυσή Αυγή στην Αττική εκλέγει οκτώ βουλευτές. Στην Α' Αθηνών δύο βουλευτές. Είναι οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Ιωάννης Βουλδής.Στη Β' Αθηνών τρεις βουλευτές. Είναι οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ελένη Ζαρούλια, Γιώργος Γερμένης. Στην Περιφέρεια Αττικής ο Ηλίας Κασιδιάρης, στην Α' Πειραιώς ο Νίκος Κουζήλος και στη Β' Πειραιώς ο Γιάννης Λάγος.

Τις 3 έδρες της
Δημοκρατικής Αριστεράς φαίνεται πως θα πάρουν ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, ο Γρηγόρης Ψαριανός και τρίτος θα εκλεγεί εκτός απροόπτου ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Στο Υπόλοιπο Αττικής Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Εύη Χριστοφιλοπούλου προηγούνται από το ΠαΣοΚ. Από τη ΝΔ προηγούνται ο Μάκης Βορίδης και ο Γ.Βλάχος.

Όσον αφορά στην
Α' Θεσσαλονίκης από το ΠαΣοΚ μάχη δίνουν οι Γ. Μαγκριώτης, Ε. Καϊλή και Χρύσα Αράπογλου. Πάντως, εάν κρατήσει την έδρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα εκλεγεί κανείς.

Στο
ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται οι Τ. Κουράκης, Δ. Χαραλαμπίδου, Γ. Αμανατίδης και Γ. Θεοδωρόπουλος.Από τη ΔΗΜΑΡ προηγείται η Ασημίνα Ξηροτύρη.

Στη
Β' Θεσσαλονίκης οι έδρες μοιράζονται μεταξύ όλων των κομμάτων που μπαίνουν στο Κοινοβούλιο.
Από τη ΝΔ προηγείται ο Θ. Καράογλου και ακολουθεί ο Σ. Αναστασιάδης. Στον ΣΥΡΙΖΑ προηγείται η Ε. Αμμανατίδου. Στο ΠαΣοΚ μάχη δίνουν ο Γ. Αρβανιτίδης και Χάρης Τσιόκας. Στο ΚΚΕ μπροστά η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου, στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Απ. Χαρουπάκης και στη ΔΗΜΑΡ η Κ. Μάρκου.

Μία έδρα λαμβάνει το
ΠαΣοΚ στην Αχαΐα την οποία καταλαμβάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, χωρίς σταυρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου