"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αποζημίωση θα λαμβάνουν οι επιβάτες πτήσεων με καθυστέρηση

Αποζημίωση εκ μέρους των αεροπορικών εταιρειών δικαιούνται οι επιβάτες πτήσεων που έχουν καθυστέρηση τουλάχιστον τριών ωρών, εκτός αν η καθυστέρηση οφείλεται σε «εξαιρετικές συνθήκες», σύμφωνα με δήλωση του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίο.
Ο Ιβ Μποτ είχε κληθεί να αποφανθεί σχετικά με προηγούμενη απόφαση του Δικαστηρίου που εξομοίωνε τους επιβάτες πτήσεων που έχουν καθυστέρηση με τους επιβάτες πτήσεων που ματαιώνονται, σε ό,τι αφορά το δικαίωμά τους σε αποζημίωση.
Η απόφαση αυτή, που είχε εκδοθεί το Νοέμβριο του 2009, είχε αμφισβητηθεί από πολλές αεροπορικές εταιρείες.
Ο Μποτ απάντησε ουσιαστικά ότι κανένας λόγος δεν δικαιολογεί να υπαναχωρήσει το Δικαστήριο στην ερμηνεία του.
Συνεπώς «οι επιβάτες πτήσεων που έχουν καθυστέρηση μπορούν να επικαλούνται το δικαίωμά τους σε αποζημίωση όταν υφίστανται, εξαιτίας της καθυστέρησης μιας πτήσης, απώλεια χρόνου ίση ή μεγαλύτερη των τριών ωρών, δηλαδή όταν φτάνουν στον τελικό προορισμό τους τρεις ώρες ή περισσότερο μετά την ώρα άφιξης που προβλεπόταν αρχικά από τον αερομεταφορέα», υπογράμμισε ο Μποτ.
Η άποψη του γενικού εισαγγελέα δεν είναι δεσμευτική, όμως περίπου στο 80% των υποθέσεων, οι δικαστές του Λουξεμβούργου την ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου