"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μυστικές κοινωνίες - Η αδελφότητα του φιδιού

Μυστικές κοινωνίες - Η αδελφότητα του φιδιούΧιλιάδες χρόνια πριν εμφανίστηκε η «Αδελφότητα του Φιδιού», μια μυστική κοινωνία που ίδρυσε ο ευφυής , εξωγήινος επιστήμονας Εα ή Ενκι. Αυτή η ιστορίαπεριγράφεται λεπτομερειακά στα αρχαία κείμενα των Σουμερίων, πηγαίνοντας πίσω 6000 χρόνια. 



Εκεί, λέγεται ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε από δρακονιανούς εξωγήινους, οι οποίοι ήρθαν στον πλανήτη για να εκμεταλλευτούν τους πόρους του και ειδικά το χρυσό. Η δουλειά ήταν επίπονη και έτσι ο Έα δημιούργησε τον ΧόμοΣάπιες, ένα υβρίδιο μεταξύ της πρωτόγονης ζωής της γης και της εξωγήινης, για να επωμισθεί το βάρος αυτής της εργασίας.


Αρχικά ο Χόμο Σάπιες ήταν δούλος, αλλά στην πορεία ο Εα ήθελε να διαφωτίσει τους ανθρώπους αποκαλύπτοντάς τους ποιοι είναι και από που ήρθαν. Έτσι τους δίδαξε την καλά κρυμμένη αλήθεια ότι ο άνθρωπος είναι ον πνευματικό, όπου το πνεύμα του κατοικεί στο σώμα του και μετά το σωματικό θάνατο το πνεύμα του εξακολουθεί να ζει και να ενσαρκώνεται στη γη.


Επειδή το γεγονός αυτό δεν άρεσε στην ανώτερη ιεραρχία των δρακονιανών, από φόβο να μην χάσουν τον έλεγχο, ο Έα ίδρυσε μια μυστική κοινωνία την “Αδελφότητα του Φιδιού”, ώστε να μυήσει τους ανθρώπους κρυφά. Τον ανακάλυψαν όμως και δικάστηκε σύμφωνα με τους εξωγήινους νόμους. Ο Εα από τότε επανέρχεται στη γη μέσα από έναν αέναο κύκλο γεννήσεων και θανάτων, ενδεδυμένος με φθαρτά σώματα. Αν αυτό είναι αλήθεια είναι ακόμα εδώ...


Καθώς περνούσε ο καιρός διείσδυσαν στην Αδελφότητα δρακονιανοί με σκοπό να διαστρεβλώσουν την γνώση και να παγιδεύσουν τον άνθρωπο αντί να τον διαφωτίσουν. Η αρχική αδελφότητα σύντομα διαχωρίστηκε σε αιρέσεις και έτσι αναπτύχθηκαν διαφορετικοί πόλοι εξουσίας, οι οποίοι μάχονταν μεταξύ τους αφήνοντας την μάζα στην άγνοια, αλλά πάντα με σκοπό την χειραγώγησή της.Μέσα από την “Αδελφότητα του φιδιού” πηγάζουν οι Ροδόσταυροι, οι Ναϊτες,οι Μασόνοι, οι Ιλλουμινάτοι και πληθώρα άλλων μυστικών κοινωνιών. Στο παρασκήνιο, όμως, όλων αυτών των μυστικών κοινωνιών βρίσκεται ο εσωτερικός κύκλος, η Ελίτ των εξουσιαστών που αποσκοπούν στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στην Παγκόσμια Κυβέρνηση. Οραματίζονται τη Χρυσή Εποχή – Τα Χρόνια του Αντίχριστου.


http://thesecretrealtruth.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου