"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Αγωνιούν σε ΛΑ.ΟΣ και Οικολόγους

 
Κορυφώνεται η αγωνία για τον ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους Πράσινους, καθώς θα χρειαστεί να καταμετρηθούν ακόμη και οι τελευταίες ψήφοι, για να δούμε αν θα καταφέρουν να μπουν στην επόμενη βουλή. Την ίδια ώρα, μάλλον η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη έχει μάλλον χάσει όλες τις ελπίδες της για να πιάσει το όριο του 3%.
 
Οι ελπίδες των δύο κομμάτων, ΛΑΟΣ και Πράσινων-Οικολόγων διατηρούνται καθώς, σύμφωνα με εκτίμηση της Singular Logic, δείχνουν τάσεις ανόδου, αλλά άγνωστο ακόμη αν αυτή είναι αρκετή, για να τους εξασφαλίσει την αντιπροσώπευσή τους στη βουλή.
 
Έτσι, με καταμετρημένο το 60% των εκλογικών τμημάτων, ο ΛΑΟΣ αγγίζει το 2,90% και οι Οικολόγοι Πράσινοι το 2,85%, ενώ η ΔΗΣΥ δείχνει να υποχωρεί και να βρίσκεται λίγο πάνω από το 2,5%.
 
Ωστόσο, εκπλήξεις είχαμε και στα μικρότερα κόμματα, κάποια απ' τα οποία εμφανίζονται για πρώτη φορά σε βουλευτικές εκλογές. Όπως το κόμμα «Δημιουργία Ξανά», που φαίνεται να λαμβάνει το 2% και η Δράση του Στέφανου Μάνου, που αγγίζει το 1,7%.
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τριπλασιάζει το ποσοστό της σε σχέση με τις εκλογές του 2009 λαμβάνοντας το 1,2% (το 2009 είχε λάβει 0,36%), ενώ η Κοινωνική Συμφωνία των Λούκα Κατσέλη και Χάρη Καστανίδη, δύο πρώην επιφανών στελεχών του ΠΑΣΟΚ, μάλλον δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ιδρυτών του, καθώς βρίσκεται στο 0,9%.
 
Επίσης, το Κίνημα Δεν Πληρώνω «φλερτάρει» με το 1%, ενώ ο βετεράνος πλέον Βασίλης Λεβέντης με την Ένωση Κεντρώων διπλασιάζει τα ποσοστά του, λαμβάνοντας το 0,58%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου