"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Θα πάρει πολλά κεφάλια, ο Άκης!

 akis tsoxatzopoulos
ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ EXTRE ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ
Στις πιάτσες των υποψιασμένων θεωρείτο κάτι παρά πάνω από σίγουρο, ότι αν ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος Άκης Τσοχατζόπουλος περνούσε τα σίδερα της φυλακής, θα έπαιρνε πολύ κόσμο μαζί του. Αυτή η εκτίμηση ανταποκρίνεται και απηχεί την πλειοψηφία της κοινής γνώμης. Μπορεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, να μην έχει βγει προς τα έξω τι έχει πει μέχρι τώρα στις αρμόδιες ανακριτικές αρχές για όλο το εύρος της πολύχρονης  πολιτικής του δράσης.
Το πάζλ όμως των ενεργειών και έκνομων πράξεων του φαίνεται να στοιχειοθετείται από τα ευρήματα της έρευνας που συνεχίζεται σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και τις παράπλευρες εναλλακτικές επιλογής κάλυψης που είχε ακολουθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνεται ο φάκελος της δικογραφίας για τον πάλαι ποτέ «Ωραίο Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ.
Πάντα με τις ίδιες πηγές στον φάκελο της δικογραφίας έχει ενταχθεί και ο αστρονομικός αριθμός των 10.000 τραπεζικών extre, με τις συναλλαγές που είχε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Συγκεκριμένα φαίνεται να προκύπτει ότι ο πρώην Υπουργός είχε βάλει διάφορα ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικών αλλά και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο σύστημα με διάφορους ρόλους (έχει και δημοσιογράφους και… γκροβεράκι στα extre του Ακη).
Η δημοσιοποίηση της δικογραφίας του Άκη με τους αναλυτικούς λογαριασμούς των 10.000 extre, θα προκαλέσει πραγματικό σεισμό πολλών ρίχτερ, στο διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα, και σαφώς θα καθίσει αρκετούς στο σκαμνί. Έντονα συζητείται σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, ότι δύο πολύ γνωστά πρόσωπα, που διετέλεσαν Υπουργοί σε κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, να κάνουν… παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο στον Κορυδαλλό, από την στιγμή που προχωρήσουν οι διαδικασίες της ελληνικής δικαιοσύνης.
Εκτιμάται ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να …ασφαλιστεί η ωρολογιακή αυτή βόμβα των 10.000 τραπεζικών extre, με οποιαδήποτε παρέμβαση και αν επιχειρηθεί, την στιγμή που αποτελεί βασικότατο στοιχείο της δικογραφίας στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Εν αναμονή λοιπόν της …βομβιστικής επίθεσης από την πλευρά της ελληνικής δικαιοσύνης, απέναντι στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό και όχι μόνο σύστημα.
elora.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου