"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού

Για κυβέρνησης εθνικού σκοπού που θα καταγγείλει το μνημόνιο και η οποία μπορεί να προκύψει στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, έκανε λόγο σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Καμμένος: Κυβέρνηση εθνικού σκοπού
Μιλώντας στο ραδιόφωνο Real fm, τόνισε ότι «υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού - και όχι ειδικού σκοπού που ήταν η προηγούμενη - στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών».
Είπε, επίσης, ότι η καταγγελία του μνημονίου δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ. «Στο Διεθνές Δίκαιο υπάρχει η δυνατότητα προσφυγής για την ακυρότητα μιας συμβάσεως, η οποία είναι επαχθής. Θα κάνουμε καταρχήν την επιτροπή λογιστικού ελέγχου η οποία θα προσδιορίζει το χρέος και εν συνεχεία θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη προκειμένου να καταγγελθεί το πρώτο και το δεύτερο Μνημόνιο», ανέφερε.
Για τον σχηματισμό κυβέρνησης ανέφερε ότι είναι ζήτημα πολιτικής και όχι προσώπων. «Θα βάλουμε πρώτα τις πολιτικές. Αν οι πολιτικές είναι αυτές με τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμφωνούμε, δεν θα κολλήσουμε σε κανένα όνομα».
Πρόσθεσε ότι θα αποδεχόταν οποιαδήποτε πρόταση πλην του να ηγηθούν αυτής οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου