"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παγκόσμια Τράπεζα: Το παράδειγμα της Ασίας πρέπει να ακολουθήσει η Ευρώπη

Μέτρα ανάπτυξης και λιτότητας παράλληλα πρέπει να πάρει η Ευρώπη για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, όπως αυτά που που εφαρμόσθηκαν κατά τη χρηματοπιστωτική κρίση στην Ασία στο τέλος της δεκαετίας του 1990, δήλωσε η γενική διευθύντρια της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η Σρι Μουλιάνι Ιντραουάτι, η οποία είναι επίσης πρώην υπουργός Οικονομικών της Ινδονησίας, δήλωσε πως είναι «εσφαλμένο» να συζητείται το θέμα αν το ένα από τα μέτρα είναι καλύτερο από το άλλο για την επίλυση της οικονομικής κρίσης.
«Οι πρόσφατες εκλογές στην Ευρώπη επανέφεραν τη συζήτηση για λιτότητα ή ανάπτυξη. Είναι μια συζήτηση εσφαλμένη. Η μία είναι απαραίτητη για την άλλη», δήλωσε η Ιντραουάτι στη διάρκεια ενός ιδιωτικού φόρουμ για την οικονομία στην Ασία.
«Ομιλώ εκ πείρας», πρόσθεσε υπενθυμίζοντας πως η Ινδονησία είχε εφαρμόσει επώδυνες μεταρρυθμίσεις για να βγει από την περιφερειακή οικονομική κρίση.
Οι περισσότερες χώρες της Ασίας είχαν πληγεί στα τέλη της δεκαετίας του 1990 από την κατάρρευση των χρηματαγορών και μια υποτίμηση των νομισμάτων τους εξαιτίας της διόγκωσης του χρέους τους.
Η απάντηση στην κρίση είναι ένας συνδυασμός μέτρων λιτότητας και μέτρων ανάπτυξης, τόνισε η Ιντραουάτι.
Οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο αντιμετωπίζουν το δίλημμα ότι πρέπει να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών τους προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσουν τα οικονομικά προβλήματά τους που έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις, εξήγησε.
«Η παγκοσμιοποίηση φέρνει σίγουρα πολλά πλεονεκτήματα. Όμως, αναγνωρίζουμε επίσης ότι περιορίζει και περιπλέκει τη διαδικασία της διακυβέρνησης και αυξάνει επίσης τους κινδύνους», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου