"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βουλγαρία: Είμαστε υποτελείς στους Τούρκους

 
«Παρασκηνιακές, μυστικές και με ασαφή χαρακτηριστικά». Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του κόμματος «Ατάκα», Βόλεν Σιντέροφ περιέγραψε τις συνομιλίες του πρωθυπουργού Μπόικο Μπορίσοφ με τον ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο κυβερνητικό μέγαρο «Ευξινογκράντ» κοντά στη Βάρνα, όπου άρχισε το απόγευμα η τριμερής συνάντηση των κ.κ. Μπορίσοφ και Ερντογάν με τον πρωθυπουργό του Κατάρ σεΐχη Χαμάντ Μπιν Τζασίμ Αλ Τανί.
       Σε δηλώσεις του σήμερα στη Βουλή, ο αρχηγός των σκληροπυρηνικών εθνικιστών χαρακτήρισε, μεταξύ των άλλων, «υποτελή» την πολιτική της Βουλγαρίας απέναντι στην Τουρκία.
       Όπως υποστήριξε ο αρχηγός του «Ατάκα», Βόλεν Σιντέροφ «η κυβέρνηση του κ. Μπορίσοφ δεν έκανε τίποτε για την αποζημίωση των απογόνων των Βούλγαρων προσφύγων από την Ανατολική Θράκη και άλλα μέρη της Τουρκίας, τα οποία αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν 800.000 Βούλγαροι στις αρχές του 20ού αιώνα «σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διασωθούν από γενοκτονία από τον τακτικό στρατό της Τουρκίας».
       Από το βήμα της Βουλής ο κ. Σιντέροφ είπε ότι η κυβερνητική υπηρεσία Τύπου αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες στο κόμμα του για την ημερήσια διάταξη της επίσκεψης του κ. Έρντογαν με την αιτιολογία, ότι «πρόκειται για απόρρητα στοιχεία».
       Ο κ. Σιντέροφ υποστήριξε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός αναμένεται σήμερα να θέσει θέμα κατασκευής φράγματος στον κάτω ρου του βουλγαρικού τμήματος του Τούντζα «που θα εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της Τουρκίας επειδή η Βουλγαρία δεν έχει κανένα συμφέρον από ένα τέτοιο σχέδιο», όπως υπογράμμισε ο αρχηγός των εθνικιστών, επικαλούμενος εκτιμήσεις του υπουργού Εξωτερικών της Βουλγαρίας Νικολάι Μλαντένοφ.
       Με αφορμή τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για συζήτηση της σύνδεσης των δικτύων μεταφοράς φυσικού αερίου της Βουλγαρίας και της Τουρκίας, ο πρόεδρος του «Ατάκα» κάλεσε το Βούλγαρο πρωθυπουργό να ενημερώσει ο ίδιος το Κοινοβούλιο το συντομότερο δυνατόν για τις εξελίξεις στον τομέα αυτό, όπως και για όλο το φάσμα των διμερών σχέσεων της Σόφιας και της Άγκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου