"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανακοίνωσαν τον «γάμο» Σαμαράς - Ντόρα(ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΥΦΗ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ)

Τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και Δημοκρατικής Συμμαχίας ανακοίνωσαν Αντώνης Σαμαράς και Ντόρα Μπακογιάννη σε κοινή συνέντευξη Τύπου στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Ανακοίνωσαν τον «γάμο» Σαμαράς - Ντόρα
«H Ελλάθα ή θα έχει ρόλο και λόγο στην Ευρώπη ή θα καταστεί παρίας. Ετούτη την ώρα η ευθύνη της κάθε μιας και του καθενός μας είναι τεράστια. Η κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα έχει πολλά στάδια και πρέπει να την χειριστούν δυνάμεις που έχουν σχέδιο», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έλαβε πρώτη το λόγο.
Η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε «χρέος όλων» το να συγκροτηθεί ένα ισχυρό πολιτικό μέτωπο των δυνάμεων που θέλουν «ισχυρή παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη» και συμπλήρωσε ότι «μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής της Ελλάδας είναι ανάγκη να παραμερίσουμε τις διαφορές, πολιτικές και προσωπικές. Είναι ώρα να βάλουμε την Ελλάδα πάνω από όλα. Πρέπει να εμποδίσουμε όλους αυτούς που εκμεταλλεύονται την κοινωνική δυσαρέσκεια και οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή».
«Οι συζητήσεις μας με τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά έφεραν αποτέλεσμα», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώνοντας επίσης ότι στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Ανακοίνωσαν τον «γάμο» Σαμαράς - Ντόρα
Και κατέληξε: «Δεσμευόμαστε για την συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού ευρωπαϊκού μετώπου. Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολη και σκληρή. Εύχομαι να ενωθούν στην πορεία κι άλλες δυνάμεις. Καλώ όλους τους πολίτες που στήριξαν την ΔΗΣΥ στις 6 Μαΐου να συστρατευτούν μαζί μας».
Σαμαράς: Παραμερίζω τις διαφορές του παρελθόντος
Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ συνόδευσε το καλωσόρισμά του στη Ντόρα Μπακογιάννη ο πρόεδρος της ΝΔ:
«Δεν θα αφήσουμε να γκρεμιστούν μέσα σε λίγες μέρες όσα έχουν χτιστεί χρόνια (...) Σε στιγμές που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μέγιστους κινδύνους και απειλές, ζητήσαμε τη δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού μετώπου που θα συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις με στόχο να υπερασπιστούμε την ευρωπαϊκή προοπτική και το μέλλον της χώρας».
Ο κ. Σαμαράς καλωσόρισε την απόφαση της κ. Μπακογιάννη να αναστείλει την λειτουργία του κόμματός της και να συμμετάσχει στην κοινή προσπάθεια και πρόσθεσε: «Απέναντί μας έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει την Ευρώπη ή επιλέγει την συνολική καταγγελία του μνημονίου που μας οδηγεί έξω από την Ευρώπη. Σήμερα το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει. Μπορεί να σωθεί η Ελλάδα αλλά για να το πετύχει πρέπει να παραμείνει μέσα στην Ευρώπη. Τις μάχες τις κερδίζον εκείνοι που ξέρουν να ενώνουν τις δυνάμεις και να βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ".
Χρησιμοποιώντας ανάλογη φρασεολογία με αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον πολιτικό «γάμο» λέγοντας: «Μπροστά στις κρίσιμες εθνικές στιγμές, οι διαφορές του παρελθόντος παραμερίζονται».
Τέλος, ο πρόεδρος τςη ΝΔ άφησε αιχμές προς την πλευρά του Γ. Καρατζαφέρη, λέγοντας ότι «ορισμένες ηγεσίες αντιμετώπισαν την πρόσκλησή μας με μικροκομματικές εμμονές. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα».
Εθνική συνδιάσκεψη το Σάββατο
Ο πρόεδρος της ΝΔ συγκάλεσε για το προσεχές Σάβατο εθνική συνδιάσκεψη, η οποία θα εξετάσει τις εξελίξεις στην πορεία του κόμματος προς τις εκλογές. Στη συνδιάσκεψη θα παρουσιαστούν οι πολιτικές και προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και, όπως προστίθεται, «θα σηματοδοτήσει την έναρξη της εκλογικής εκστρατείας του κόμματος».
Ανεστάλη η λειτουργία της ΔΗΣΥ
Νωρίτερα, το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας εξουσιοδοτώντας σχετικά την πρόεδρο Ντόρα Μπακογιάννη προκειμένου να καταστεί εφικτή η κοινή κάθοδος του κόμματος με τη ΝΔ στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Επρόκειτο για μία απαραίτητη κίνηση ώστε να μην υπάρχει τυπικό κώλυμα στη χορήγηση του μπόνους των 50 εδρών που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για το κόμμα που θα έρθει πρώτο στις εκλογές.
Ανεξάρτητοι: Η ΠΟΛ.ΑΝ προσχώρησε στη ΔΗ.ΣΥ
«Η Πολιτική Άνοιξη προσχώρησε στη Δημοκρατική Συμμαχία υπό το άγρυπνο βλέμμα της ακροδεξιάς τρόικας Βορίδη, Πλεύρη, Άδωνη», σχολίασαν με ειρωνικό ύφος οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου, υπενθυμίζει ότι "ένωσαν πλέον φανερά τις δυνάμεις τους για τον κρυφό πόθο της ολοκλήρωσης του οράματος της Ελλάδας των Μνημονίων και της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας" και υποστηρίζει ότι «οι τραπεζίτες νοιώθουν πλέον ασφαλείς» και «οι Έλληνες γνωρίζουν πια τις προθέσεις τους».
ΛΑΟΣ: Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες
Σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Σαμαρά ο ΛΑΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται: «Ο κ. Σαμαράς που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού με την εμμονή του για πρόωρες εκλογές προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία, καλεί σε πανστρατιά πολιτικά στελέχη που ο ίδιος εξεδίωξε προ μηνών, μεθοδεύοντας ταυτοχρόνως αποστασίες από κόμματα που αρνούνται να προδώσουν, αρχές και αξίες.Με ψευδείς διαρροές στην ημερήσια διάταξη των επιτελών του και με «ψάρεμα» στις λίστες άλλων κομμάτων, δεν επιτυγχάνει πανστρατιά αγωνιστών, αλλά προδοτών.Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες, αλλά από μαχητές»
Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Θ. Σκυλακάκης
Την αντίθεσή του στην απόφαση της Ντόρας Μπακογιάννη να συνεργασθεί με τη ΝΔ και τη δική του απόφαση να παραμείνει ανεξάρτητος στις τάξεις των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων, ανακοίνωσε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας ΝΔ - Μοπακογιάνη, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής της Συμμαχίας των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη. Στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η συμφωνία ΝΔ και Δημοκρατικής Συμμαχίας περιορίζει καταλυτικά το ρόλο της Δημοκρατικής Συμμαχίας ως αυτόνομης πολιτικής δύναμης και δεν επιτρέπει την εκπλήρωση της βασικής της επιδίωξης, να λειτουργήσει ως «καταλύτης σαρωτικών αλλαγών (...) Δεν αμφιβάλλω για την καλή πρόθεση της Ντόρας Μπακογιάννη. Η αντίθεσή μου όμως στην επιλογή αυτή είναι θεμελιώδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου