"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

«Πείτε στους Ελληνες ότι μπορούν να μου έχουν εμπιστοσύνη»

 Ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ
Εντυπωσιακή «επίθεση φιλίας» προς την Ελλάδα έκανε ο γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έπειτα από συνάντηση που είχε με τον ισπανό Πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι στο Παρίσι πριν αναχωρήσουν για τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Ο νέος γάλλος Πρόεδρος, που από την αρχή έχει αναδειχτεί σε ισχυρό σύμμαχο της χώρας μας, άπλωσε χέρι βοήθειας και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, φτάνει να τηρήσει η χώρα μας τις δεσμεύσεις της. Παράλληλα τάχθηκε υπέρ της λήψης αναπτυξιακών μέτρων για την ελληνική οικονομία και άσκησε αυστηρή κριτική στους Ευρωπαίους για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην αντιμετώπιση της ευρωπαϊκής κρίσης.
«Πείτε στους Ελληνες ότι μπορούν να μου έχουν εμπιστοσύνη» και «θα κάνω ό,τι μπορώ» για να επιλέξουν την παραμονή τους στην ευρωζώνη, σεβόμενοι τις δεσμεύσεις τους, είπε ο Ολάντ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους Ελληνες να πιστεύουν ότι δεν θα έχουν υποστήριξη. Αυτή θα υπάρχει από τη στιγμή που θα έχουν επιλέξει να δώσουν συνέπεια και δύναμη στην παρουσία τους στο ευρώ, που θα εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των Ευρωπαίων», τόνισε ακόμη ο γάλλος Πρόεδρος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Ο Φρανσουά Ολάντ ζήτησε επίσης από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης που είχαν συγκεντρωθεί να τον ακούσουν στο Παρίσι, να μεσολαβήσουν ώστε να ακουστεί η φωνή του στην Ελλάδα.
«Υπάρχει το Μνημόνιο και παράλληλα υπάρχουν και αυτά που μπορούμε να κάνουμε άμεσα, από σήμερα, για την ανάπτυξη στην Ελλάδα», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση για το αίτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου να δοθεί περισσότερος χρόνος στη χώρα για την εφαρμογή του Μνημονίου.
Ο γάλλος Πρόεδρος θεωρεί ακόμη ότι οι Ευρωπαίοι αργούν να πάρουν αποφάσεις και ζήτησε να δημιουργηθεί εκτός από το δημοσιονομικό σύμφωνο της Ανγκελα Μέρκελ και σύμφωνο ανάπτυξης. Η Ευρώπη δεν έχει δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις σε μεγάλα ευρωπαϊκά προβλήματα, όπως είναι η ανεργία και η ανάπτυξη της οικονομίας, είπε και κατέληξε δίνοντας αμιγώς πολιτική χροιά.
Ο Ολάντ δεν θέλει «να κερδίσουν την Ευρώπη τα λαϊκίστικα κινήματα που στις βόρειες χώρες ενισχύονται ζητώντας να μη δοθεί άλλη βοήθεια στον Νότο», ενώ στις χώρες του Νότου κερδίζουν έδαφος επειδή «οι λαοί δεν αντέχουν άλλο να υποβάλλονται σε πολιτικές λιτότητας», όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ. Για το θέμα της ανάπτυξης ο γάλλος Πρόεδρος εξήγησε ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη μεταφορά περισσότερων κεφαλαίων της Κομισιόν από τα διαρθρωτικά ταμεία ώστε να εξασφαλιστούν «καλύτερες συνθήκες διαβίωσης του ελληνικού λαού με άμεση ευρωπαϊκή επέμβαση». Ο Ολάντ θεωρεί ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν «χωρίς να αμφισβητηθούν οι υποχρεώσεις της Ελλάδας σε σχέση με ό,τι έχει υπογράψει» για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων με αντάλλαγμα την παροχή βοήθειας από τους Ευρωπαίους. Στήριξη στην Ελλάδα προσέφερε επίσης ο ισπανός Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι, ο οποίος επιθυμεί να μείνει η χώρα μας στο ευρώ αφού αυτό είναι το καλύτερο για την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη, όπως είπε μιλώντας αμέσως μετά τον Ολάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου