"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η Στοά των Στοών Μπένε Μπερίτ είναι το «Μάτι» του Ισραήλ σ’ όλο τον κόσμο!!!

BENE BERIT
Η επικίνδυνη, ανθελληνική, εβραιομασονία είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια τι είδους σατανικά έργα απεργάζεται σε βάρος του Έθνους ΜΑΣ!
Για αυτά τα πράγματα έχουνε γραφτεί αμέτρητα κείμενα και βιβλία και έχουνε γίνει πολλές ομιλίες, διαλέξεις κτλ. από πολλούς φορείς. Βασικά από την Εκκλησία  που πάντα «κρούει τον κώδωνα» του κινδύνου από τις μηχανορραφίες των  συνωμοτών που υπονομεύουνε το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών ΜΑΣ!... Και έχω γράψει και εγώ η ίδια, στο ένθετο βιβλίο που κυκλοφόρησε μαζί με την «Ε.Ω. της Κυριακής», το κείμενό μου «Μασονία εναντίον Ελλάδας! SOS!!!» που είναι ανελέητο σφυροκόπημα κατά των Εχθρών αυτών του Γένους και της Πίστης μας! .

Η εβραιομασονία είναι γενικά σαν «οργάνωση» σκοτεινή και θολή η δράση της. Κανένας από εμάς τους Έλληνες και τους Χριστιανούς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι κακά γίνονται εκεί μέσα... Και πρέπει αυτό να το πω: η μασονία είναι ξεχωριστή θρησκεία και με τον δικό της Ψευτο-θεό, κάποιον Μ.Α.Τ.Σ. (Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος), άρα δεν ισχύει η δικαιολογία-«καραμέλα» που μας λένε οι μασόνοι ότι τάχα έχουνε ο καθένας τους την δικιά του θρησκεία και ότι εκεί πέρα μιλάνε μόνο για «φιλοσοφικά θέματα» και άλλα τέτοια κουραφέξαλα! Δεν μπορείς να λες για παράδειγμα ότι πιστεύεις στον Χριστό,  και μετά να πηγαίνεις εκεί κάτω στα μπουντρούμια της «Στοάς» και να λατρεύεις τον... Μ.Α.Τ.Σ.!

Η πιο σκοτεινή και επικίνδυνη μασονική «οργάνωση» είναι αυτή που λέγεται Μπένε Μπερίτ (B’ nai B’ rith). Είναι μια μασονική Υπερστοά, όπου και μπαίνουνε μέσα ΜΟΝΟ Εβραίοι το Γένος!!!

Θεωρείται από τους ίδιους τους Οβριούς σαν «η πιο παλιά εβραϊκή κοινωνική οργάνωση στον κόσμο». Ιδρύθηκε στις 13 (το... αγαπημένο νούμερο των Εβραίων!) Οκτωβρίου 1843 στην Νέα Υόρκη (πού αλλού; είναι η μεγαλύτερη εβραϊκή πόλη στον κόσμο!) από Εβραίους μετανάστες της Κεντρικής Ευρώπης. Την ιδρύσανε μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο-καφετέρια όπως θα λέγαμε σήμερα ιδιοκτησίας του Ααρών Σινσχάιμερ. Αρχηγός τους και θεωρούμενος σαν ιδρυτής της ο Γερμανοεβραίος Χένρι Τζόουνς. . Πολύ ενδιαφέρον ότι στο καταστατικό της λένε πως δέχονται στις τάξεις τους ΟΧΙ απλά Εβραίους στο θρήσκευμα, αλλά ΜΟΝΟ Εβραίους στην καταγωγή (που σύμφωνα με τους νόμους τους σημαίνει η μάνα να είναι Εβραία)!

Δεν χρειάζεται να πω και πολλά για την δράση της Μπένε Μπερίτ στις ΗΠΑ, ο καθένας μπορεί να φανταστεί τι έργα και τι δράση έκανε στην «υπερδύναμη» αυτός ο σκληρός πυρήνας των Αμερικανοεβραίων. Νοσοκομεία, σχολεία, μουσεία, θέατρα, επιχειρήσεις, όλα αποκλειστικά εβραϊκά και με τον μοναδικό σκοπό βεβαίως-βεβαίως να υπηρετούνε τους σκοπούς των Εβραίων το Γένος και του Μητρικού Κράτους του Ισραήλ. Από τότε βέβαια που αυτό ιδρύθηκε πραξικοπηματικά πάνω σε Εδάφη των Παλαιστινίων το 1948... 

Η Μπένε Μπερίτ είναι έτσι το «Μάτι» του Ισραήλ στον κόσμο. Κάτι σαν εβραϊκός Παντεπόπτης Οφθαλμός! Για δείτε ποιους πολιτικούς του κόσμου έχει κατά καιρούς βραβεύσει, για να καταλάβετε και τον ρόλο τους. Μεταξύ άλλων τους Ισραηλινούς Δαβίδ Μπεν Γκουριόν και Γκόλντα Μέιρ, τους Αμερικανούς σιωνιστές Χάρι Τρούμαν, Τζέραλντ Φορντ, Ντουάιτ Αιζενχάουερ και Τζορτζ Μπους (τον πατέρα), τον Αυστριακό Φραντς Βρανίτσκι και τον Αυστραλό Τζον Χάουαρντ... «Ωραία πράγματα»!

Στην Ελλάδα η Μπένε Μπερίτ είναι, όπως και ξαναέγραψα («Ε.Ω.», 19 Μαρτίου 2012) «Εβραϊκός Οργανισμός συνδεδεμένος με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο»!!! Το Κ.Ι.Σ. δηλαδή που εμείς οι... (!) το κάναμε και Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και δεν πληρώνει φόρους κτλ. κτλ., αλλά είναι σαν εβραϊκό κράτος εν κράτει μέσα στην Ελλάδα ΜΑΣ!... Ναι, αλήθεια είναι και όχι «τρέλα» και αυτό το γεγονός το αναγνωρίζει και επίσημα το ίδιο το Κ.Ι.Σ., όπως μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει και να δει και στην ιστοσελίδα του...

Στην εργασία του Στρατή Ανδριώτη «Η μασονία, το κράτος εν κράτει στην Ελλάδα», λέει για την Μπένε Μπερίτ: «Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας».
..
Σόνια Μαυρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου