"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ CHRISTOPHE


 Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γαλλικής μουσικής σκηνής, ο Christophe, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας για δύο συναυλίες, στις 2 και 3 Μάιου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Καινούρια τραγούδια, αλλά και αξέχαστες επιτυχίες - όπως το  «Oh mon amour» και τα «Aline», «Mal», «Les marionettes», «The girl from Salina», «Les mots bleus»- ήταν  στο πρόγραμμα του διάσημου καλλιτέχνη και «Πρέσβη Καλής θελήσεως», ο οποίος  τραγούδησε στη χώρα μας για τους σκοπούς του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού. Ο ίδιος θα διαθέσει τα έσοδα από τις συναυλίες του για τη στήριξη του Ιδρύματος, το οποίο έχει αναλάβει και τη διοργάνωση των συγκεκριμένων συναυλιών.
Σύντομο βιογραφικό
Ο Christophe, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Daniel Bevilacqua, γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου το 1945. Στην παιδική του ηλικία άκουγε blues και τους Robert Johnson και John Lee Hooker. Σαν έφηβος γοητεύτηκε από το rock n' roll, τον Elvis και τον Little Richard, ενώ σε ηλικία 15 ετών δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους «Danny Baby et les Hooligans». Ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο 45 στροφών, με τίτλο «Reviens Sophie», σε ηλικία 17 ετών. Ανέβηκε στο νούμερο ένα των charts το 1965, με το κλασσικό πλέον single «Aline», το οποίο υπογράφει με το όνομα Christophe.
Πειραματίστηκε με νέα είδη και όργανα μουσικής και συνέχισε να δημιουργεί επιτυχίες σε όλη τη δεκαετία του '70, ενώ οι κριτικοί εκείνη την περίοδο τον τοποθέτησαν στο ίδιο επίπεδο με τον Bowie. Το «Les paradis perdus» του 1973 και το «Les mots bleus» του 1974 προσδιορίζουν έναν εξελιγμένο καλλιτέχνη, που δεν σταματά να αναπτύσσεται. Τα επόμενα χρόνια ακολουθούν αρκετές επιτυχίες και δημιουργικοί πειραματισμοί μέχρι το πιο πρόσφατο καταπληκτικό «Aimer ce que nous sommes». Στη χώρα του, δικαίως, θεωρείται εθνικός θησαυρός.Studio Albums

 • Christophe (1965, Disc’AZ)
 • Les Paradis Perdus (1973, Motors)
 • Les Mots Bleus (1974, Motors)
 • Samouraï (1976, Motors)
 • La Dolce Vita (1977, Motors)
 • Le Beau Bizarre (1978, Motors)
 • Pas Vu, Pas Pris (1980, Motors)
 • Clichés D’Amour (1983, Motors)
 • Bevilacqua (1996, Epic)
 • Comm’Si La Terre Penchait… (2001, Mercury)
 • Aimer ce que nous sommes (2008)

 Υ.Γ   ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗΚΑ.....!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ, ΟΜΩΣ Ο ΑΝΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου