"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στη φυλακή Πακιστανός γιατρός που βοήθησε την CIA να βρει τον Μπιν Λάντεν

Σε κάθειρξη 33 ετών καταδικάστηκε ένας Πακιστανός γιατρός που βοήθησε την CIA να βρει τον Μπιν Λάντεν.

Ο Σακίλ Αφριντι κατηγορήθηκε για προδοσία, καθώς είχε ξεκινήσει ένα ψεύτικο πρόγραμμα εμβολιασμού για να συγκεντρώνει πληροφορίες για την CIA.


Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λιο Πανέτα, είχε επιβεβαιώσει τον Ιανουάριο ότι ο γιατρός συνεργαζόταν με την CIA προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του Μπιν Λάντεν.


Ο Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις τον περασμένο Μάιο, γεγονός που προκάλεσε ρήξη στις σχέσεις ΗΠΑ-Πακιστάν.


Το Ισλαμαμπάντ θεώρησε ότι η μυστική επιχείρηση των ΗΠΑ παραβίασε την κυριαρχία του Πακιστάν.


Λίγο μετά την επιδρομή στο σπίτι του Μπιν Λάντεν ο Σακίλ Αφριντι συνελήφθη για συνομωσία κατά του Πακιστάν. Κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.500 δολαρίων.


Ο Πανέτα, μιλώντας στο CBS, έκανε λόγο για «πραγματικό λάθος από την πλευρά του Πακιστάν» και τόνισε ότι ο γιατρός με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θεωρεί προδότης, καθώς βοήθησε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου