"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Veni, vidi, vici» (= ήλθον, είδον, ενίκησα)

«Οσοι προδίδουν αυτή την πατρίδα είναι ώρα να φοβηθούν. Ερχόμαστε!».


Ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής», Ν. Μιχαλολιάκος

«Οι Ελληνες που μας ψήφισαν», τόνισε ο Μιχαλολιάκος, «γυρίζοντας την πλάτη στη λάσπη των καναλιών και των κίτρινων φυλλάδων, που βρέθηκαν απέναντί μας και μας συκοφάντησαν -παρουσίαζαν ανθρώπους, που δεν έχουν πάρει ούτε το μισό μας ποσοστό- ο ελληνικός λαός τους περιφρόνησε. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που μας ψήφισαν».
Δεν δίστασε να μιλήσει και για... «χούντα του Μνημονίου». Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά. Είπε:
«Θέλω να καταγγείλω τον Σαμαρά, που έλεγε ψέματα μέχρι την παραμονή των εκλογών. Ελεγε ότι δεν θα κάνει συγκυβέρνηση και τώρα τη σχεδιάζει. Η χούντα του Μνημονίου συνεχίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέσα και έξω από τη Βουλή. Για μια Ελλάδα χωρίς τη δουλεία του Μνημονίου και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, που δεν θα γίνει ζούγκλα από τους μετανάστες, που μας έφεραν στην πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν».
Χρησιμοποίησε τη φράση του Ιουλίου Καίσαρα «Veni, vidi, vici» (= ήλθον, είδον, ενίκησα) για να καταλήξει:
«Με συκοφαντήσατε, σας νίκησα. Είναι νίκη ενάντια στο τυραννικό καθεστώς των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτός ο αγώνας θα συνεχιστεί. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε όλα τα λεβεντόπαιδα με τις μαύρες μπλούζες, που πήραν τους δρόμους και τα χωριά, κρατώντας ελληνικές σημαίες». Δεν είναι η πρώτη φορά, μετά την κατάρρευση της δικτατορίας το 1974, που κόμμα ακροδεξιού προσανατολισμού καταφέρνει να εκπροσωπηθεί στο εθνικό Κοινοβούλιο. Ηχηρό παράδειγμα ήταν η Εθνική Παράταξη το 1977. Στις εκλογές της 20ής Μαρτίου εκείνης της χρονιάς συγκέντρωσε 349.988 ψήφους, που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,82%.
Στις τάξεις εκείνου του βραχύβιου κόμματος συμμετείχαν νοσταλγοί του απριλιανού χουντικού καθεστώτος, βασιλόφρονες, θιασώτες της αποστασίας του 1965. Επικεφαλής του τέθηκε ο Στέφανος Στεφανόπουλος, τρίτος πρωθυπουργός της αποστασίας μετά τους Γεώργιο Αθανασιάδη ? Νόβα και Ηλία Τσιριμώκο. Ο Στ. Στεφανόπουλος είχε εκτεθεί στην Ηλεία, που αποτέλεσε την ιδιαίτερη πατρίδα του. Δεν εκλέχτηκε. Επικεφαλής της πενταμελούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που σχημάτισε η Εθνική Παράταξη, ήταν τελικά ο Σπύρος Θεοτόκης.
Η ομάδα εκείνη διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη, κατά τη διαδικασία εκλογής του Κων. Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Η ακροδεξιά έχει εκπροσωπηθεί και στην Ευρωβουλή με τον Χρ. Δημητριάδη.
Τα ξένα ΜΜΕ
Εκτενή αναφορά κάνει ο διεθνής Τύπος στη Χρυσή Αυγή και στις χθεσινές εκλογικές της επιδόσεις. Η «Ουάσιγκτον Ποστ» στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται αποκλειστικά στην είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Η εβραϊκή «Τζεράσαλιν Ποστ» εκφράζει φόβους για το μέλλον της ισραηλινής κοινότητας στην Ελλάδα..
Η προϊστορία
Από τον Δήμο Αθηναίων στη Βουλή

Η είσοδος της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή ήταν το επόμενο βήμα μετά την εκπροσώπησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας στις περυσινές αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η προϊστορία της στη συμμετοχή σε εκλογικές αναμετρήσεις είναι μικρή.
  • Στις 7 Ιουνίου 2009 πήρε μέρος στις ευρωεκλογές, όπου έλαβε ποσοστό 0,46% και 23.564 ψήφους.
  • Στις εθνικές εκλογές του 2009 ο Λαϊκός Σύνδεσμός ? Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 0,29% και 19.636 ψήφους.
  • Στις δημοτικές εκλογές του 2010 η οργάνωση κέρδισε μία έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας με ποσοστό 5,29%. Δημοτικός σύμβουλος εκλέχτηκε ο πρόεδρός της Ν. Μιχαλολιάκος.
Η Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 1980 με την έκδοση του ομώνυμου περιοδικού, που στο εξώφυλλό του πρόβαλλε ο αγκυλωτός σταυρός. Το 1983 ανεστάλη προσωρινά η κυκλοφορία του φυλλαδίου, για να επανέλθει λίγους μήνες μετά.
Το 1984 η έκδοση σταμάτησε όταν ο Ν. Μιχαλολιάκος ανέλαβε την ηγεσία της ΕΠΕΝ, έπειτα από εντολή των έγκλειστων στον Κορυδαλλό απριλιανών πραξικοπηματιών. Ως οργάνωση το «Εθνικό Λαϊκό Κίνημα - Χρυσή Αυγή» ιδρύθηκε το 1985. Ενεργοποιήθηκε το 1993, όταν συμμετείχε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Το 1994 μέλη της εμφανίστηκαν να συμμετέχουν ως εθελοντές στο πλευρό των Σέρβων της Βοσνίας. Ομάδες δράσης, εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αναπτύσσονται σε πολλές επαρχιακές πόλεις, όπως η Βέροια, οι Σέρρες, η Κοζάνη, η Αλεξανδρούπολη, η Χαλκίδα, η Τρίπολη, τα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου