"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ανοιχτή επιστολή Βενιζέλου προς τους πολίτες(ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ)


 ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !!!!
ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ !!!!
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....
ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΑΛΛΟ!
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ....ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ........
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΓΕΛΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Στις 18 Ιουνίου η χώρα πρέπει να είναι ενωμένη και έτοιμη για μια πανεθνική προσπάθεια που θα τη βγάλει οριστικά και με ασφάλεια από την κρίση και την εξάρτηση, τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανοιχτή επιστολή προς τους Έλληνες πολίτες και τους ψηφοφόρους.

Ο κ. Βενιζέλος τονίζει επίσης ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνο του και να διαχειριστεί την κρίση, καθώς και ότι η εποχή των μονοκομματικών κυβερνήσεων πέρασε «και πολιτικά και αριθμητικά». Και προσθέτει ότι δεν υπάρχουν μονομάχοι, ούτε διπολικό κομματικό σύστημα και προβλέπει ότι «στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση» και επομένως θα αναζητηθούν συνεργασίες.

Τονίζει επίσης ότι «μόνο ένα εκλογικά και κοινοβουλευτικά ισχυρό ΠΑΣΟΚ εγγυάται και διασφαλίζει την αναγκαία και ισορροπημένη κυβερνητική συνεργασία» και «μια διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης» και προσθέτει ότι αν κάτι τέτοιο δεν γίνει, «το αδιέξοδο θα είναι αναπόφευκτο, όποιο κι αν είναι το πρώτο κόμμα».


Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την παράταση της κρίσης και της πολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας, που βλάπτει τον τόπο και ιδίως τους πιο αδύναμους. Επίσης κατηγορεί τα δύο κόμματα ότι «στήνουν πλαστό σκηνικό ενός δήθεν δικομματισμού».


Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ, όπως την διατυπώνει στην επιστολή του ο κ. Βενιζέλος, είναι η «αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης χωρίς να τίθεται σε αμφιβολία η εφαρμογή των θετικών πλευρών της σύμβασης που είναι ζωτικής σημασίας για την Ελλάδα και χωρίς να τίθεται σε αμφιβολία η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας».


Ο κ. Βενιζέλος απευθύνεται και σε όσους αισθάνονται ότι ανήκουν στη δημοκρατική παράταξη και σήμερα αισθάνονται απογοητευμένοι, καλώντας τους, στις εκλογές, να σταθμίσουν την επιλογή τους με βάση αφενός τη δική τους προσδοκία και αφετέρου από τη σκοπιά της εθνικής προοπτικής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου