"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τουρκική πρόκληση με άσκηση στα Κατεχόμενα

Ασκηση έρευνας και διάσωσης με τη συμμετοχή της Τουρκίας θα διεξαχθει στα κατεχόμενα από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του τουρκοκυπριακού Τύπου, στην άσκηση θα συμμετάσχουν «πολιτικά» τμήματα του ψευδοκράτους και δυνάμεις του κατοχικού στρατού. Η άσκηση θα διεξαχθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοικτά της κατεχόμενης Αμμοχώστου στα «χωρικά ύδατα» του ψευδοκράτους και σε διεθνή ύδατα στα οποία η Αγκυρα έχει δικαίωμα έρευνας. Η άσκηση έρχεται ως συνέχεια των τουρκικών κινήσεων στην περιοχή μεταξύ της κυπριακής οικονομικής ζώνης και εκείνης του Ισράηλ. Μόλις πρόσφατα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη παρενόχλησαν ισραηλινό το οποίο πετούσε στον κυπριακό εναέριο χώρο.
Στο μεταξύ, ο τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου άνοιξε παράθυρο συζήτησης του θέματος της Αμμοχώστου στο πλαίσιο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) προς τα οποία προσανατολίζεται τώρα ο ΟΗΕ για να συντηρήσει τη διαδικασία των συνομιλιών η οποία ουσιαστικά έχει παγώσει. Ο κ. Ερογλου είπε ότι οι συνομιλίες θα πρέπει να στραφούν προς τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ότι δεν υπάρχει «σχέδιο Β» για μετά την 1η Ιουλίου (όταν η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ενωσης) και ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε θα σκεφτεί τι πρέπει να γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου