"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Στην εντατική μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας

Λίγες ώρες αφότου καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για διαφθορά, ο πρώην πρωθυπουργός της Ρουμανίας Αντριάν Ναστάζε, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη ζωή του, ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο νυν πρωθυπουργός Βίκτορ Πόντα.


Ο πρώην πρωθυπουργός νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Φλορεάσκα του Βουκουρεστίου.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του Αντριάν Ναστάζε, προκειμένου να τον οδηγήσει στη φυλακή, εκείνος αυτοπυροβολήθηκε στον λαιμό ενώπιον της αστυνομίας.

Ο Βίκτορ Πόντε, σύμμαχος του Ναστάζε, επισκέφθηκε τον πρώην πρωθυπουργό στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας επικύρωσε την καταδίκη του Ναστάζε σε φυλάκιση δύο ετών για διαφθορά.
Ο Ναστάζε, πρωθυπουργός μεταξύ 2000-2004, κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία ότι το 2004, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του, καταχράστηκε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ από τα χρήματα που είχαν προσφέρει εταιρείες και επιχειρηματίες που είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν σε ένα συμπόσιο.
Ο ίδιος δήλωνε ότι οι κατηγορίες είναι πολιτικά υποκινούμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου