"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΙΝΚΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Προ ημερών είχαμε αναδημοσιεύσει από το φιλικό μας ιστολόγιο ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ την προσφυγή του ΙΝΚΑ για την προστασία των προσωπικών δεδομένων μας μετά την άρση του προσωπικού απορρήτου σύμφωνα με την ΠΟΛ 1077 (Δείτε ΕΔΩ).

Σήμερα σε συνέχεια της σχετικης μας ανάρτησης, αναδημοσιεύουμε την επιστολή του ΙΝΚΑ με την οποία διασφαλίζονται τα προσωπικά μας δεδομένα.

Διαβάστε την ανάρτηση των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Σας παραθέτουμε παρακάτω το κείμενο διασφάλισης προσωπικών δεδομένων, το οποίο είναι ανανεωμένο και καταργεί οποιοδήποτε προηγούμενο.
Μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να το τυπώσετε και αφού το συμπληρώσετε να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες:

1ον Να το παραδώσετε οι ίδιοι σε κατάστημα του οργανισμού / εταιρείας κρατώντας ένα αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου.
2ον Να το στείλετε με ΦΑΧ στην αρμόδια υπηρεσία του κάθε οργανισμού / εταιρείας.
3ον Να το στείλετε με Courier κρατώντας την απόδειξη τους.
4ον  Τέλος να σταλθεί ένα αντίγραφο στο Ινστιτούτο Καταναλωτών και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

(Δείτε το σχετικό κείμενο στο ειδικο πλαίσιο) 
Το ανωτέρω κείμενο διασφαλίζει την μη διαρροή-διάδοση των προσωπικών δεδομένων και στοιχείων του κάθε πολίτη από οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες όπως αναφέρονται στο άρθρο μας:
 
ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
Δηλαδή τη εγκύκλιο ΠΟΛ 1077 του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή και απόδοση στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου προσωπικές πληροφορίες από Τράπεζες - Ασφαλιστικές εταιρείες - Νοσοκομεία - Οργανισμούς:ΔΕΗ -ΟΤΕ -ΕΥΔΑΠ καθώς και εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.
Η ανωτέρω εγκύκλιος ουσιαστικά είναι μια σιωπηλή άρση του προσωπικού μας απορρήτου η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και Διεθνείς /Εθνικούς νόμους. 

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη.
 http://koukfamily.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου