"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Εκρηξη παγιδευμένου δέματος με έναν τραυματία στη Βουλιαγμένη

Ένας επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί από έκρηξη παγιδευμένου δέματος στη Βουλιαγμένη. Λίγο πριν τις 11 το πρωί, ο επιχειρηματίας άνοιξε το παγιδευμένο με εκρηκτικά δέμα στο διαμέρισμά του στην οδό Ήρας στην Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.


Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα το οποίο περιείχε μια γλάστρα προορίζονταν για τον ίδιο. Σύμφωνα με «Το Βήμα», αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έσπευσαν στο σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.


Πιθανολογούν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών που τυχόν είχε ο επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Μεγαλόνησο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου